Jason Statham: Türk kültürü beni çok etkiledi

Film çekimi için Türkiye’ye gelen ve yaklaşık 2 aydır Antalya’da kalan İngiliz oyuncu Jason Statham övgü dolu sözlerde bulundu. 1.8 milyar TL’ye Antalya’da inşa edilen film platosunda çekilen “Five Eyes” filminde rol alan Jaston Statham ülkesi İngiltere’ye dönmek üzere Türkiye’den ayrıldı. Statham, “Türkiye çok güzel bir ülke, Türk kültürü ve Antalya şehri beni çok etkiledi.” cümlelerine yer verdi.

Özellikle Taşıyıcı filmi ile dünya çapında büyük ün kazanan İngiliz oyuncu Jason Statham “Five Eyes” filmi çekimleri için Türkiye’ye gelmişti. Yaklaşık 2 aydır Antalya’da bulunan ve 1.8 milyar TL’ye inşa edilen film platosunda oyunculuk hünerlerini sergileyen Jaston Staham Türkiye ve Antalya hakkında övgü dolu sözlerde bulundu.

Dünyaca ünlü yönetmen Guy Ritchie ve İngiliz aktör Jason Statham’ın bir araya geldiği ‘Five Eyes’ filminin çekimlerine, 21 Ocak’ta başlandı. 1.8 milyar TL’ye inşa edilen ve dev bir film platosuna dönüşen Expo alanında başlayan çekimler, tarihi semt Kaleiçi ile Cumhuriyet Meydanı’nda devam etti.

Film çekimleri için yaklaşık 2 aydır Antalya’da bulunan ve Serike bağlı Belek turizm merkezindeki kurşungeçirmez villada konaklayan ünlü aktör Jason Statham, bugün kendisine ait sahnelerin tamamlanmasının ardından otelden ayrıldı.

blank

TÜRK MİSAFİRPERVERLİĞİNİ HİÇ UNUTMAYACAĞIM

Statham, Türkiye çok güzel bir ülke, Türk kültürü ve Antalya şehri beni çok etkiledi. Türk misafirperverliğini hiç unutmayacağım. En kısa sürede ailemle birlikte Antalya’ya tatile geleceğim. Ayrıca Hollywood’daki diğer sanatçı arkadaşlarıma da Antalya ve Türkiye’den bahsedeceğim. Onların da benim gibi Türkiye’de film çekmelerini isteyeceğim. 2 ay boyunca Türkiye ve Türk insanı beni çok etkiledi dedi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.