Jason Statham: James Bond olmak istiyorum

Dövüş ve aksiyon filmlerinin vazgeçilmez oyuncusu Jason Statham, Los Angeles’ta yeni filmi “Mechanic: Resurrection”ı anlattı. James Bond olma isteğini de tekrarlayan İngiliz aktör, sevgilisi ünlü model Rosie Huntington-Whiteley’in özel hayatında sıradan biri olduğunu söyledi.

Hürriyet’e konuşan Statham şunları söyledi:

* Son “Mechanic” filmi, Arthur’un farklı özelliklerini de gösteriyor. Bence izleyici bu filmde Arthur’u daha da fazla sevecek. Çalışma ahlakım sektörde her zaman örnek gösterilir. Bu konuda alçakgönüllü olamayacağım. Ben oyunculuk yapmaya çok geç başladım, 30’lu yaşlarımdaydım.

“JAMES BOND OLMAK İSTİYORUM”

* Yeni James Bond olmak istiyorum. Bunu daha önce de söyledim. Hem İngiliz olmam hem de büyürken James Bond filmlerinin hayranı olmam sebebiyle böyle bir şey söyledim. Çocukluğumdan beri James Bond filmlerinde kullanılan araçlar, çektikleri mekanlar ve kullanılan silahlara hayranım. Hem eğer beni yeni Bond yaparlarsa dublör parası ödemek zorunda kalmayacaklar. Beni daha ucuza mâl edebilirler.

gazetemag.com-Jason Statham1

“HAYALİM AİLE KURMAK”

Rosie Huntington-Whiteley ile birlikteliği hakkında da konuşan Jason Statham “Evlenmek istiyor musunuz?” sorusuna “Tabii ki istiyorum. Ben de güzel bir ailede büyüdüm, benim de hayalim günün birinde kendi ailemi kurmak” diye cevap verdi.

Statham sözlerine şöyle devam etti:

“Rosie ile ilişkimizde her şey mükemmel gidiyor ama özel hayat hakkında konuşmayı hiç sevmiyoruz. Kendisi çok önemli bir model olsa da özel hayatımızda dünyanın en normal, en sıradan kadınlardan biri. Söyleyebileceğim tek şey, çok çok mutlu olduğumuz.”

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.