İzzet Yıldızhan’a nafaka davası!

Türkücü İzzet Yıldızhan eski sevgilisi ve kızının annesi Gizem Şehnaz İzgi tarafından mahkemeye verildi. İzgi, Yıldızhan’ın yeterli nafaka vermediğini belirterek nafakanın 10 bin liraya çıkarılmasını istedi.

Hürriyet’te yer alan habere göre, İzzet Yıldızhan’ın evlilik dışı ilişki yaşadığı Gizem Şehnaz İzgi geçtiğimiz günlerde ünlü türkücüye dava açtı.

İzgi açtığı davada türkücünün kızıyla ilgilenmediğini ve yeterli nafaka almadığını belirterek nafakanın arttırılmasını talep etti.

‘BABAM BANA BAKMIYOR’

Dün görülen duruşmaya katılan İzzet Yıldızhan’ın kızı S.Y. ” Babam basına yaptığı açıklamada 9 çocuğuna aylık 100 bin lira para yatırdığını söylemiş. Bu doğru değil. Bana nafaka dışında başka para yatırmıyor. Kıyafetimi, okul paramı, sağlık sigortamı karşılamıyor.”dedi.

DURUŞMA ERTELENDİ

İzzet Yıldızhan’ın tanıklalarının dinlenmesi için mahkeme duruşmayı erteledi.

‘SENETLE OKUL SERVİSİNE YAZDIRDIM’

İzzet Yıldızhan’ın çocuklarına aylık 100 bin lira harcama yaptığını açıklayan İzgi, Yıldızhan’ın kendi kızına ise ayda sadece 1500 TL verdiğini dile getirdi. Şehnaz İzgi, Şubat ayında yaptığı açıklamalarda kendi çocuğuna sadece ayda 1500 lira verdiğini, geçen sene çocuğunu senetle okul servisine yazdırabildiğini anlatmıştı.

‘BENİ TEHDİT EDİYOR’

Geçtiğimiz Şubat ayında Söylemesem Olmaz programına katılan İzgi “Bu konuşmayı yaptıktan sonra başıma gelecek herhangi bir şeyden İzzet Yıldızhan sorumludur. Ben buraya gelmeden önce basının karşısına çıkmamam gerektiği eğer çıkarsam kötü bir şeyler olabileceği ve kızım Sevgi’yi evlatlıktan reddedeceği yeğeni tarafından bana iletildi” diyerek tehdit aldığını söyledi.

İzzet Yıldızhan’dan hamile kaldığında 19 yaşında olduğunu açıklayan Gizem Şehnaz İzgi “Kendim için hiçbir şey istemiyorum ancak çocuğumun haklarını korumak zorundayım. İzzet Yıldızhan kızımı evlatlıktan reddetmekle beni tehdit ediyor.” şeklinde ifadeler kullanmıştı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.