İzzet Altınmeşe’nin oyuncu oğlu Fırat Altınmeşe’nin rezil gecesi

Türk Halk Müziği’nin değerli ismi İzzet Altınmeşe’nin oyuncu oğlu Fırat Altınmeşe’nin dün akşam ortaya çıkan görüntüleri magazin gündemine bomba gibi düştü. Fırat Altınmeşe hem darp etti hem de darp edildi.

Söylemezsem Olmaz’ın haberine göre Fırat Altınmeşe önceki akşam kız arkadaşıyla Bebek’te bir mekanda sabahın ilk ışıklarına dek eğlendi. Ancak eğlencenin sonu hüsranla bitti. Mekandan çıkarken kız arkadaşını kolundan zorla tutarak otoparka sürükleyen Fırat Altınmeşe kameralarını görünce ne yapacağını şaşırdı. Fırat Altınmeşe’nin yanındaki kız arkadaşı ise çareyi yüzünü saklamakta buldu ve koşar adımlarla olay yerinden uzaklaştı. Kapşonuyla yüzünü gizleyen Fırat Altınmeşe ise magazin muhabirlerine öfke saçtı hem de ağza alınmayacak bin bir küfürle!

“Kız arkadaşınızı otoparka sürükleyip darp ettiniz” sözleri karşısında gerilen Fırat Altınmeşe, “3 yıldır aşık olduğum kadınla kavga ediyorum, aşık olduğum kadın beni bu hale getirdi. Asıl ben darp edildim. Yüzümün halini görmüyor musunuz! Beni neden çekiyorsunuz? 6 yıldır bu piyasadayım beni kim tanır!” diyip “halkı da s…, kendimi de s….m” şeklinde küfürler yağdırdı.

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.