İzmirli şairler ile Grup Süsika Nazım Hikmet’i Unutmadı

Aramızdan ayrılışının 59. Yılında Türk edebiyatının büyük şairlerinden Nazım Hikmet, İzmirli şairlerin ve Grup Süsika’nın katılımıyla Cafe Ma’da şiir ve şarkılarla anıldı.

Sunuculuğunu Gazeteci-Şair Vedat Araz’ın yaptığı ve büyük bir ilginin gösterildiği Nazım Hikmet anma gecesinde, İzmirli şairler; Özlem Tezcan Dertsiz, Önder Çolakoğlu, Neval Savak, Hüseyin Ergün, Fatma Aras, Gülçin Sahilli, Suzan Erol, Dizdar Karaduman, Hasan Kulakoğlu, Neslihan Perşembe Kulakoğlu, Semiha Taş Özenç, Zekiye Seda Sönmez, Coşkun Şimşekli, Selami Şimsek ve Sabahattin Umutlu katılım sağlayarak Nazım Hikmet’in şiirlerine can verdi.

GRUP SÜSİKA GECEYE ANLAM KATTI

Büyük katılımın olduğu anma gecesinde Nazım Hikmet’in bestelenmiş şiirlerinden oluşan şarkıları seslendiren Grup Süsika, söylediği ezgilerle geceye hem renk katarken hem de duygusal anlar yaşattı. Ayrıca Grup Süsika’nın tamamen kadın öğretmenlerden oluşması ise anmaya katılan konuklar tarafından büyük beğeni topladı. Anma Grup Süsika’nın söylediği şarkılarla son buldu.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.