İzmir’den salgın ile ilgili sevindirici haber

İzmir Belediye Başkanı Tunç Soyer sosyal medya hesabı üzerinden koronavirüs salgını ile ilgili yaşanan önemli bir gelişmeyi paylaştı.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer sosyal medya hesabı üzerinden salgına yönelik olarak yeni bir paylaşım yaptı.

Soyer paylaşımında İzmir’de iki gündür Covid 19 nedeniyle yaşanan bir ölüm olmadığını söyledi. Soyer hesabından duyurduğu açıklamasında “Sağlıklı yarınlara adım adım yaklaşırken İzmir’imizde 2 gündür Covid-19 sebebiyle ölüm yaşanmaması bizleri çok sevindirdi. Yine de rehavete kapılmadan salgın tedbirlerini uygulayalım ve aşılarımızı olalım. Güzel günleri en kısa zamanda birlikte göreceğiz.” dedi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.