İzmir’de “Wedding Style Show Nowember” defilesine büyük ilgi!

Gelinlik ve Abiye sektörünün dünyadaki öncü şehri İzmir 30 ülkeden gelen yüzlerce sektör temsilcisini ağırladı.

Wedding Style Show Nowember kapsamında Swissotel Büyük Efes’te gerçekleştirilecen defilede İzmir’in önde gelen 25 markası 2020 yılı yeni çizgilerini İngiltere, Almanya, İspanya, Fransa, Hollanda, Belçika, Kazakistan, Rusya, Arazarbeycan, Dubai ve Katar olmak üzere 30 ülkeden gelecen sektör temsilcilerine tanıtacak. İzmir başta olmak üzere Türkiye ekonomisi için önemli bir girişim olan Wedding Style Show Nowember ile yurt içi ve yurt dışından yüzlerce girişimci iç ve dış pazara yönelik milyonlarca liralık anlaşmalara imza attı.

blank

ÜNLÜ MANKENLER PODYUMA ÇIKTI

Wedding Style Show November gecesine yıldızlar yağdı. Defilede Türkiye’nin ünlü mankenlerinden Özge Ulusoy, Şebnem Sheffer, Tuba Melis Türk, Simge Tertemiz, Elif Ece Uzun, Ece Begüm Yücetan gibi isimler podyuma çıktı.

EVLİLİK SÖZLEŞMESİNİ ZAMAN GÖSTERİR

Ünlü model Özge Ulusoy Wedding Wedding Style Show Nowember öncesi samimi açıklamalarda bulundu. Ulusoy yeni bir aşka yelken açarken, ayrıldıkları yönündeki sorulara ise “Öyle bir şey yok gayet mutluyum “ diyerek yanıt verdi. İlişkisinin evliliğe kadar gidebileceğinin sinyallerini veren Ulusoy, evlilik sözleşmesi istenirse ne yapacağının sorulması üzerine, “ Şu an ilişkim çok iyi gidiyor , bunları düşünmüyoruz ama ileride ne olur bilinmez o zaman buna bakarız “ dedi.

CEM YILMAZ DEFNE SAMYELİ AYRILIĞI DEDİLER

Defile öncesinde Röportajı veren ünlü mankenler , Şebnem Sheffer, Tuba Melis Türk, Simge Tertemiz, Elif Ece Uzun, ise 2019 yılının en büyük Magazin olayının Defne Samyeli, Cem Yılmaz ayrılığı olduğu konusunda hemfikir olurken, “ Biz düğün beklerken ayrılık haberi bizi şok etti” dediler.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.