İzmir Kültürpark Açıkhava Tiyatrosu’nda güz konserleri başlıyor

Ünlü isimleri eylül ve ekim ayları boyunca hayranlarıyla buluşturacak olan Kerki Solfej Güz Konserleri, İzmir Kültürpark Açıkhava Tiyatrosu’nu yıkıp geçecek.

Eylül Ayı Dolu Dizgin Geçecek

İzmir Kültürpark Açıkhava Tiyatrosu konserleri; 18 Eylül pop müziğinin son zamanlarda yıldızı parlayan ismi Tuğba Yurt, 20 Eylül sesi ve yorumuyla gönüllerde taht kuran Funda Arar, 21 Eylül sosyal medyadaki videolarıyla adından söz ettiren komedyen Yasemin Sakallıoğlu, 23 Eylül pop müziğinin sevilen ismi Buray, 24 Eylül şarkılarıyla müziğe can veren sanatçı Candan Erçetin, 28 Eylül Anadolu’nun sevilen türkülerini kendine has tarzıyla yorumlayan başarılı grup Barabar, 29 Eylül yaptığı müzikle kendine hayran bırakan alternatif rock müziğinin

Sevilen grubu mor ve ötesi’nin sahneleri ile sonbaharı renklendirecek.

Müzik ve Eğlencenin Keyfi Ekim Ayında da Sürecek

Kerki Solfej Güz Konserleri ekim ayında da bir başka güzel geçecek. 10 Ekim’de Livaneli ile Sevdalım Hayat ile başlayacak olan İzmir Kültürpark Açıkhava Tiyatrosu konserleri; 22 Ekim tarzı ve şarkılarıyla milyonları kendine hayran bırakan sanatçı Mabel Matiz, 26 Ekim’de açıkhava gazinosu konseptiyle oldukça beğeni toplayan Ayta Sözeri ile hayranlarını müzik ve eğlenceye doyuracak.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.