İzmir Karabağlar’da can dostlara yakın ilgi

İzmir’in Karabağlar Belediyesi ilçe sınırları içerisinde bulunan sahipsiz kedi ve köpekleri steril bir ortamda kısırlaştırırken aynı zamanda röntgen, ultrason gibi ileri tıbbi teknoloji cihazlarla da can dostlarımızın hastalıklarının teşhis ve tedavilerini gerçekleştiriyor.

İZMİR (İGFA) – İzmir’in Karabağlar Belediyesi, Tahsin Yazıcı Mahallesi, Uzundere ve Üçyol’da bulunan Hayvan Sağlığı Merkezleri ile, vatandaşlar tarafından randevu alınarak getirilen sahipsiz kedi ve köpeklerin kısırlaştırılmasının yanında rehabilitasyon hizmetlerini veriyor.

Uzundere’deki Veteriner İşleri Müdürlüğü bünyesinde geçen aylarda açılan tam teşekküllü ameliyathane ve merkezi sterilizasyon ünitesi de, tüm Türkiye’ye örnek oluşturacak şekilde teknik donanımlara sahip olması açısından büyük önem taşıyor. Burada hayvanlara kısa sürede röntgen ve ultrason hizmeti veriliyor. Son teknoloji cihazlar sayesinde onların tanı ve tedavileri sağlanıyor.

Kısırlaştırmaya da aralıksız devam eden Karabağlar Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri, 3 merkezde ayda 1000’den fazla hayvanı kısırlaştırdıktan sonra doğal ortamına bırakıyor.

Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri Kurban Bayramı boyunca kurban satış ve kesim alanlarının dışında da görev yapmaya devam edecek. Ayrıca vatandaşlar acil durumlarda 0 232 414 81 81 numaralı telefonu mesai saatleri içerisinde arayabilecekler.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.