İZMİR İli Narlıdere Mahallesi Rant Açıklamasında Bulundu

İZMİR İli Narlıdere İlçemizdeki Çatalkaya, Narlı, 2.İnönü ve Atatürk mahallelerini kapsayan 43 hektarlık alana dönük gerçekleştirilen KENTSEL DÖNÜŞÜM PLANLAMA çalışmalarında bu mahallerde yaşayanları, yapılarını ve hayatlarını dikkate almayan / yok sayan tutum ve yaklaşım devam etmektedir.

Planlama alanında yaşayanları yok sayarak, görüşlerine başvurmayarak, dilekçelerine cevap vermeye tenezzül etmeyerek HALKIN İYİLİĞİ- REFAHI İÇİN ÇALIŞIYORUM iddiasında bulunmak, BOŞ LAFTIR.

Bizleri hiç bir yetkili kurumun OYALAMASINA izin vermeyeceğiz. Haklılıktan ve hukuktan doğan bütün haklarımızın sonuna kadar takipçisi olacağız.

Kamuoyuna dönük YANILTICI beyanlarda bulunarak bu yanlışlar kapatılamaz.

TEKRAR EDELİM :

1- Yerel Seçimler öncesinde Narlıdere Belediye Başkanı tarafından imzalanmış tahhütname ve verilmiş sözlerin takipçisiyiz.

2- Yerel Seçimler öncesinde İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı tarafından imzalanmış tahhütname ve verilmiş sözlerin takipçisiyiz.

3- Her görüşmemizde Hükümet yetkilileri ve temsilcileri tarafından verilmiş sözlerin takipçisiyiz.

4- Dava konusu ettiğimiz KENTSEL DÖNÜŞÜM AMAÇLI PLANLARIN, daha taslak aşamasında iken bilgisine ulaşma, önerilerimiz iletme konusundaki bütün çabalarımız oyalayıcı gayrı ciddi bir tutumla karşılanmıştır. Neden ?

Halkın katılımı ve demokrasi nutukları atmak kolay. Kanunlarımız da yer alan katılım süreçlerini bile halktan esirgeyerek hangi demokratik ve halkçı tutumun sahibi olunabilir ki ?

5- İzmir / Kemalpaşa belediyesi tarafından işletilen planlamaya halkın katılımına önem ve öncelik veren süreçler Narlıdere’de neden işletilmez ? aynı siyasi partilere mensup olunmasına rağmen ?

HALKI DA, KAMUOYUNU DA, KENDİNİZİ DE KANDIRMAYI BIRAKIN.

Yol yakınken, doğru-halkçı-hakçı olan tutumun gereğini yapın. Halka kulak verin, önerilerini ve görüşlerini dinleyin. Verdiğiniz sözleri tutun.

Bizler, bu mahallelerin yaşayanları, hak sahipleri, olarak; idarecilerin haklarımızı ve hayatlarımızı yok saymasına asla izin vermeyeceğiz. Haklarımızın hep birlikte takipçisi olacağız.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.