İzmir İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Murat Mücahit Yentür, MOPAK Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesini Ziyaret Etti

İzmir’in Kemalpaşa ilçesinde bulunan MOPAK Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri tarafından üretilen dezenfektan sayesinde okulların temizlik malzemelerinin teminine büyük katkı sağlanıyor. Okulun öğrencileri kendilerine sunulan imkanla mezun olmadan hem ekonomiye katkı sağlıyor hem de okul harçlıklarını çıkarıyor. Ürünlerin satışından yüksek bir gelir sağlanırken, aynı zamanda İzmir’de bulunan okulların da temizlik malzemesi ihtiyacı büyük oranda karşılanıyor.

İzmir İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Murat Mücahit Yentür, Kemalpaşa ilçesi ziyaretinde MOPAK Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesini de ziyaret etti ve incelemelerde bulundu. Yentür, okulun üretim atölyelerinde yapılan çalışmalarla ilgili ayrıntılı bilgi aldı.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.