İzmir Fashion Week’e ünlü yağacak

Her yıl modanın birbirinden önemli isimlerini ağırlayan ve bu yıl 8.kez yapılacak olan İzmir Fashion Week basın toplantısı İzmir Beyond Otel’de gerçekleşti.

Toplantıya Rönesans Ajans ev sahipliğinde İzmir Fashion Week Kurucusu Akif Örük başta olmak üzere , EGSD Başkanı Hayati Ertuğrul, Moda Tasarımcıları Derneği Başkanı Esin Özyiğit, ALDEG Grup Başkanı Ali Değirmen, Sedimega Yönetim Kurulu Başkanı Kerem Güney Avcı, İzmir Agora Lions Kulübü Başkanı Buket Yitmen ve Rönesans Ajansa bağlı mankenler katıldı. 20-23 Ocak’ta tasarımcı ve markaların defilelerinin yer alacağını belirten İzmir Fashion Week Kurucusu Akif Örük, “Bu kez beş yıldızlı oteller yerine çok daha keyifli bir mekan olan Alsancak’ta bulunan eski tütün deposunu kullanacağız. Sektörde yenilikler ve farklılıklar yaratmak için çabalıyoruz. 4 Gün boyuca 16 defile moda severlere sunulacak. Ece Begüm Yücetan, Wilma Elles,Didem Soydan,Elif Ece Uzun,Gizem Barlak, Ebru Öztürk gibi önemli isimler bizlerle olacak. ” dedi. EGSD Başkanı Hayati Ertuğrul ise, “Tekstil sektörü olarak her zaman destekcileriyiz. Bu sektörü kalkındırmak için ele ele vereceğiz” dedi.

Defile Geliri Çocuklara

Esin Özyiğit’in tasarımlarının yer alacağı İzmir Fashion Week’in kapanış defilesinin davetiyelerinden toplanan gelirinin onkoloji tedavisi gören çocuklara aktarılacak. Özyiğit; “İzmir Agora Lions Kulübü’nün katkıları ile İzmir Hasta Çocuk Evleri Derneği’ne katkı sağlamak amacı ile elde edilen geliri tedavi gören çocuk ve yakınlarına aktaracağız. İlk kez moda dünyasında böyle bir dayanışma sergilenecek” dedi.

Dört gün sürecek etkinliklerde Esin Özyiğit, Nazlı Terzioğlu, Şaziment Aybars, Nadir Demir, Meltem Aybar, Orhan Zorer, Firmalar Ozmoz, Fabbian Sposa, Heleniz,Rinelli, İğne İplik, Simin Valipoor Fashion, Pecos, Fc Plus, Aestas’ın kıyafetleri görücüye çıkacak.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.