İzlenme rekorları kıran Hercai, kadrosuna yeni isimler katmaya devam ediyor!

ATV’nin izlenme rekorları kıran dizisi Hercai, kadrosuna yeni isimler katmaya devam ediyor. Son olarak diziye ünlü bir kadın oyuncu daha dahil oldu.

ATV’nin iki sezondur cuma akşamlarına damgasını vuran Mia Yapım imzalı ve  başrollerini Ebru Şahin ve Akın Akınözü‘nün paylaştığı “Hercai” dizisinin kadrosuna yeni bir oyuncu katılıyor. Bu hafta ekrana gelecek 32. bölümde Ege Kökenli rol alacak. Başarılı oyuncu “Hercai“de Fransız Dennis karakteriyle tansiyonu yükseltecek.

blank
Banu Akdeniz

Öte yandan Hercai‘ye önümüzdeki sene de devam edecek olan Mia Yapım’ın patronu Banu Akdeniz bu kez İstanbul’da geçecek tutkulu bir aşk dizisi daha hazırlıyor.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.