İyi Partilileri Gören Vatandaş Dert Yandı

İYİ PARTİLİ İSİMLER SİVAS CADDESİNDE ESNAF VE VATANDAŞLARI ZİYARET ETTİ

ESNAF DERTLİ VATANDAŞ DERTLİ ÇÖZÜM İSE BELLİ

İyi Parti GİK Üyesi Kayseri Milletvekili Dursun Ataş İl Teşkilatı ve Grup Başkan Vekili Kazım Yücel Sivas Caddesi üzerindeki esnafları ziyaret etti. Esnafların sürekli artan maliyetlerden dolayı şikâyetçi iken vatandaşta artan fiyatlardan şikâyet etti.

İyi Partili isimlerden Dursun Ataş, Kazım Yücel ve İl Teşkilatının da katıldığı esnaf gezisinde bir esnaf sürekli artan maliyetlerden şikayet ederken sürekli borç ödüyorum iş yok gelirden çok gider var. Ama ben şundan dolayı mutluyum yeni nesil özellikle de bu seçimde oy kullanacak gençler bu gidişe dur diyecek şeklinde konuştu.

DURSUN ATAŞI GÖREN VATANDAŞ DERT YANDI

Ben hayvancılık yapıyorum ahırımın bir tarafını yonca bir tarafını saman doldururdum mısır silajı alıyordum geçen sene eski parayla 100 milyar vermemişken bu sene geçen seneki gibi alırsam 780 milyar para tutuyor. Bir önceki sene 100 ton alıyordum geçen sene 60 ton alıyordum bu sene 60 ton alacak gücüm yok. Sütte destek 1 liraydı 20 kuruşa çektiler. Esnaf da bitmiş durumda vatandaş da bitmiş durumda. 80’ler diyorsunuz anam babam 7 kardeş 9 kişiyiz. 1 babam çalışırdı 8-10 kişiyi doyururdu. Bakkala gidip 1 kilo toz şeker almaya utanırdı babam çuvalla alırdı. Şimdi utanın Allah’tan korkun 9’uda çalışıyor. Kasap dükkânı vardı babamın aylık ödemeyle karşıdan dükkân satın almıştık, şimdi ahırımı komple satsam ineği danayı buzağı satsam kendimi de satsam o dükkânı alamam. Şeklinde açıklamalarla Kayseri Milletvekili Dursun Ataş ve İyi Partili isimlere dert yandı.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.