‘İyi Oyun’ Vadistanbul’da gerçekleşen galada ilk izleyicileriyle buluştu

Yönetmen koltuğunda Umut Aral’ın oturduğu, senaryosunu Emre Sirel’in kaleme aldığı ‘İyi Oyun’ filmi, Vadistanbul’da gerçekleşen galada ilk izleyicileriyle buluştu. Farklı konusu ve büyük prodüksiyonuyla merak uyandıran filmin galasına ilgi yoğundu.

‘İyi Oyun’, 2 Kasım’da sinemaseverlerle buluşacak.

“Senin oyunun, senin takımın, senin umudun, senin efsanen!” mottosundan yola çıkan ‘İyi Oyun’ filminin galası Vadistanbul’da gerçekleşti. Olimpiyatlara bir dal olarak eklenmesi düşünülen ve dünyada milyonların oynadığı e-spor temalı film, vizyona günler kala ilk izleyicileriyle buluştu.

Mert Yazıcıoğlu, Afra Saraçoğlu, Orkun Işıtmak, Bahar Şahin, Yiğit Kirazcı, Hakan Kurtaş, Doğaç Yıldız, Tolga Canbeyli, Bada Oh Deniz, Kaan Sevi, Atakan Yılmaz ve konuk oyuncu olarak Kerem Bürsin’in başrollerinde olduğu filmin galasına birçok ünlü isim katıldı. Mustafa Sandal, Aclan Acar, Bensu Soral, Hakan Baş, İsmail Demirci, Bedirhan Soral, Burcu Biricik, Serkan Çayoğlu, Cansel Elçin, Zeynep Tuğçe Bayat, Keremcem, Alp Navruz, Naz Elmas, Ece Uslu, Selen Seyven, Özgür Emre Yıldırım, Burak Yörük, Seda Yıldız, Gökcan Sanlıman ve Galatasaray Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz film ekibinin heyecanını onlarla birlikte yaşadı.

Oyuncular, ‘İyi Oyun’un yönetmeni Umut Aral ile birlikte gösterimden önce kırmızı halıda basının karşısına çıktı. Türkiye’de ve dünyada bir ilke imza atmanın heyecanını yaşayan ekip ilk kez beraber filmi izleyecek olmalarının mutluluğunu paylaştılar.

Doruk Acar, Alper Özdemir, Hakan Baş ve Alper Çağlar’ın yapım şirketi Eludis, Kemal Çömelek ve Kerem Bürsin’in yapım şirketi Braveborn ile Fikiron ve HER Yapım’ın ortak yapımı film, dünyada milyonların oynadığı League of Legends’ın Türkiye’deki büyük finaline hazırlanan beş gencin mücadele ve dostluk hikayesini anlatıyor.

YouTube video

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.