‘İyi Oyun’ filminin genç oyuncuları hayranları ile buluştu

Merakla beklenen ‘İyi Oyun’ filminin genç oyuncuları, 16 Eylül Pazar günü gerçekleşen League of Legends Türkiye Büyük Finali’ne katıldı. On binlerin katıldığı etkinlikte filmin fragmanı ilk defa gösterilirken, ekip vizyon tarihinin 2 Kasım olduğunu duyurarak müjdeyi verdi.

Yönetmenliğini Umut Aral’ın üstlendiği, Türkiye ve dünyanın ilk e-spor sinema filmi olan ‘İyi Oyun’un ekibi, 16 Eylül Pazar günü Ülker Spor Arena’da gerçekleşen Türkiye Büyük Finali’ne katıldı. Mert Yazıcıoğlu, Afra Saraçoğlu, Orkun Işıtmak, Bahar Şahin, Doğaç Yıldız, Bada Oh Deniz, Kaan Sevi, Dora Özsoy, Atakan Yılmaz ve Kerem Mutluyazar ile filmin yönetmeni Umut Aral ve senaristi Emre Sirel’in katıldığı büyük final öncesinde ‘İyi Oyun’un fragmanı on binlerce kişiyle buluştu.

Mert Yazıcıoğlu, Afra Saraçoğlu ve Orkun Işıtmak ile yapılan canlı yayın röportajının ardından gösterilen fragman, salonda alkışlarla karşılandı. Kalabalığın büyük beğenisini kazanan fragmandan önce genç oyuncular müjdeyi vererek filmin 2 Kasım’da vizyona gireceğini söylediler.

Royal Bandits ile Bahçeşehir SuperMassive takımları arasında geçen soluksuz rekabeti izleyen film ekibi, 12 bin kişilik Ülker Spor Arena’yı dolduran League of Legends fanları ve oyuncularıyla birlikte büyük final heyecanını yaşadı.

Yiğit Kirazcı, Hakan Kurtaş ve konuk oyuncu olarak Kerem Bürsin gibi yıldız isimlerin de rol aldığı ‘İyi Oyun’, League of Legends oynayan beş gencin Türkiye’de gerçekleşecek turnuvaya hazırlık sürecini anlatıyor.

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.