“İyi Oyun” 2 Kasım’da vizyona girmeye hazırlanıyor

Yönetmenliğini Umut Aral’ın üstlendiği; başrollerinde Mert Yazıcıoğlu, Afra Saraçoğlu, Orkun Işıtmak, Bahar Şahin, Yiğit Kirazcı, Hakan Kurtaş, Doğaç Yıldız, Tolga Canbeyli, Bada Oh Deniz ve konuk oyuncu olarak Kerem Bürsin’in yer aldığı ‘İyi Oyun’, 2 Kasım’da vizyona girmeye hazırlanıyor.

Türkiye ve dünyanın ilk e-spor filmi olan ve farklı konusu, genç oyuncu kadrosu, büyük prodüksiyonu ile merak uyandıran filmden iki afiş yayınlandı.

Bir tarafta ateş kırmızısı Kozmos, diğer tarafta ise buz mavisi Beş Benzemez; her iki takım da büyük mücadelenin başlaması için gün sayıyor. Türkiye ve dünyanın ilk e-spor sinema filmi olarak bir “ilk”e imza atmaya hazırlanan ‘İyi Oyun’, 2 Kasım’da izleyicilerle buluşacak. Bu iki takımın Türkiye’de gerçekleşecek League of Legends turnuvasına hazırlanışını ve aralarında geçecek kıyasıya rekabetin beyazperdeye yansıyacağı film için iki afiş paylaşıldı.

Seda Aral tasarımına sahip afişler, çarpıcı ve sıra dışı görsel diliyle 2 Kasım’da sinemaseverlerin tanık olacağı mücadeleyi yansıtıyor.

Yönetmen koltuğunda Umut Aral’ın oturduğu ‘İyi Oyun’, mücadelenin yanı sıra izleyicileri etkileyecek bir dostluk hikayesini de anlatacak. Mert Yazıcıoğlu, Afra Saraçoğlu, Orkun Işıtmak, Bahar Şahin, Yiğit Kirazcı, Hakan Kurtaş, Doğaç Yıldız, Tolga Canbeyli, Bada Oh Deniz ve konuk oyuncu olarak Kerem Bürsin’in başrollerinde yer aldığı filmin senaryosu Emre Sirel’in imzasını taşıyor.

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.