İyi Günde Kötü Günde’nin ilk bölüm tanıtımı yapıldı

Star’da yayınlanacak olan yapımını O3 Medya’nın üstlendiği yeni dizi ‘İyi Günde Kötü Günde’ yakında seyircisi ile buluşacak. Dizinin ilk bölüm tanıtımı yayınlandı.

Star’da yayınlanacak olan yapımını O3 Medya’nın üstlendiği yeni dizi ‘İyi Günde Kötü Günde’ yakında seyircisi ile buluşacak. Başrollerini Elçin Sangu, Ozan Dolunay ve Yasemin Allen’nın paylaştığı dizinin ilk bölüm tanıtımı yayınlandı.

Çekimleri İstanbul’da devam eden dizinin ilk bölümünden görüntülerin yer aldığı tanıtım ilk bölümden tüyolar verdi.

YouTube video

İyi Günde Kötü Günde’nin konusu şöyle:

Bir yanda nikah masasında terk edildiği adamın düğününü organize etmek zorunda kalan Leyla (Elçin Sangu) diğer yanda gitmesinin nedenini herkesten saklayan Sarp (Ozan Dolunay) ve ikilinin ortasında her şeyden habersiz evlilik hayalleri kuran Melisa (Yasemin Allen)… Kaderin cilvesi birbirlerine düğümlenen bu üç kişinin hayatı öylesine karışır ki çözebilene aşk olsun.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.