Ivanka Trump ve eşi Jared Kushner Beyaz Saray’da servet kazandılar

Başkan Donald Trump’ın büyük kızı Ivanka Trump ve eşi Jared Kushner bu kez Beyaz Saray'da görev yaparken kazandıkları paralarla gündemde. Çift, bir yılda 36.2 milyon dolardan fazla kazandıkları açıkladı.

Başkan Trump’ın kızı ve kocası, halen Beyaz Saray’da başdanışman olarak görev yapıyorlar. Kişisel mali açıklamalarına göre, en az 29 milyon dolar kazandıklarını bildirdikleri 2018 yılına göre en az 7 milyon dolar daha yüksek bir gelir açıklaması yaptılar.

Beyaz Saray’da önemli sorumluluklar alan 2 çocuk sahibi çiftin 22 milyon dolara yakın borç bildirimi yaptıkları ve toplam mal varlıklarının da 782 milyon doları buldukları açıklandı.

Ivanka Trump geçtiğimiz günlerde bir firmanın reklam filminde oynaması üzerine politik çevreler tarafından etik tartışmasına neden olmuştu. Amerika’da Beyaz Saray görevlileri etik kurullar gereği konumlarını kendi çıkarları için kullanamıyorlar.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.