Ivana Sert nafaka ödemeyen eski eşine patladı

Ivana Sert, 2013 yılında boşandığı Yurdal Sert’in oğlu için ödediği 5 bin TL’nin çocuğunun eğitim masraflarına yetmediğini belirterek yüzde 300 zam yapılması için dava açtı. Konu hakkında ilk kez konuşan Sert, nafaka ödemeyen eski eşine “Sonuçta bu senin evladın, çocuk senin” diyerek tepki gösterdi.

TV8 ekranlarında yayınlanan Doya Doya Moda programının jüri kadrosuna dahil olan Ivana Sert, önceki gün sevgilisi Sezer Dermenci ile Nişantaşı’nda görüntülendi. Sert, işlerinin bozulması nedeniyle nafaka ödeyemeyen eski eşi Yurdal Sert hakkındaki soruları yanıtladı.

blank

“NAFAKA ÖDEYEMEYECEKSENİZ NEDEN ÇOCUK YAPIYORSUNUZ”

2013 yılında boşandığı Yurdal Sert’in ödemediği nafaka hakkında konuşan Ivana, “Ne diyeyim, nafaka ödeyemeyecekseniz neden çocuk yapıyorsunuz, baba olmayın mı diyeyim? Ben nafakayı az bulmuyorum ama çocuğun okul masraflarını karşılamadığı için yapacak bir şey yok. Bu konu hakkında çok fazla konuşmak istemiyorum. Sonuçta bu senin evladın, çocuk senin.”

“BEN ÇOCUĞUM İÇİN ÖMRÜMÜ VERİYORUM”

Ivana Sert, Yurdal Sert’in “İşlerim yolunda gitmiyor” şeklindeki savunmasına, “Hepimizin işleri kötü gidiyor ama çocuğumuz var ve ona bakmak zorundayız, bu kadar yani. Ben çocuğum için çalışıyorum. Ömrümü veriyorum ve herkes de böyle yapmalı bence. Baba olarak değerlendirsinler bu konuyu. Eşine vermiyorsun zaten nafakayı, çocuk için veriyorsun” karşılığını verdi.

2004’te dünyaevine giren Yurdal Sert ve İvana Sert’in evliliği dokuz yıl sürmüştü.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.