Ivana Sert, Ankara’nın En Bakımlı Kadınlarını Seçiyor

Ünlü stilist ve moda tasarımcısı Ivana Sert, Vernel ile birlikte Ankara’nın en bakımlı kadınlarını seçiyor. ANKAmall’da düzenlenecek Vernel Max Soft&Oils Güzellik Bakım Günleri söyleşisine katılacak Ivana Sert; güzellik, bakım, moda ve stil sohbeti yapıp, tavsiyelerde bulunacak ve Ankara’nın en bakımlı 10 kadınını seçecek.

ANKAmall’u ziyaret eden kadınlar, satın aldıkları Vernel MaxSoft&Oils ürünü göstererek söyleşiye katılmak için VIP bilet kazanacak. Güzellik bakım sohbeti 4 Mart Cumartesi saat 17.00’de gerçekleşecek.

Ivana Sert, tarafından şehrin en bakımlısı ünvanını almak isteyen kadınların yapmaları gereken ise çok basit. 25 Şubat – 4 Mart tarihleri arasında ANKAmall’da kurulan stantta “En bakımlı” hali ile fotoğraf çektiren kadınlar, bu fotoğrafları #enbakimlibenimhashtagi ile sosyal medyada paylaşacak. Ivana Sert, “En Bakımlı Benim” diyen tüm kadınlar arasından seçim yapacak.. Ankara’nın en bakımlı kadınları, çamaşır makinası, ütü, 100 TL’lik hediye çekleri ve Vernel giysi bakım setlerinin de sahibi olacak.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.