“İTÜ FESTBACK TO SCHOOL 19” Festivali’nde eğlence ve müzik tavan yapacak!

İTÜ Vakfı Öğrenci Burs Projesi’ne katkı sağlamak amacıyla düzenlenen İTÜ FEST BACKTO SCHOOL 19’, 28 Eylül Cumartesi günü, İTÜ Stadyumu’nda müzik dünyasının en ünlü isimlerini on binlerce kişi ile buluşturacak!

Pozitif şarkıları ve mesajlarıyla yeni nesil sanatçılardan Nova Norda, “Vursalar Ölemem”cover’ı ile iyi bir çıkış yakalayan Melek MOSSO, rap müziğin öncü sanatçısı CEZA ve “Tek Geçerim” ile büyük bir geri dönüş yapan Haluk Levent, İTÜ FESTBACK TO SCHOOL 19’ Festivali’nde sahne alacaklar.

Hey! Douglas mahlasıyla Türk müziğindeki dönemlerden esinlenerek psychedelic, funk ve soulyansımalarla oluşturduğu yaratıcı yorumları ile kısa sürede bir fenomene dönüşen VEYasin ise festivaldesahne alacak bir diğer isim olacak.

Alternatif sahnede İTÜ öğrenci gruplarının performanslarının da yer alacağı festival, 28 Eylül Cumartesi günü, saat 15:00’te kapılarını açacak.Gençlerin müziğe doyacağı bu muhteşem müzik şöleninin biletleri ise Biletix’te!

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.