İtalya’da Profesör ile Çağatay Ulusoy buluştu

La Casa de Papel’in Profesör’ü Alvaro Morte ile Çağatay Ulusoy, İtalya’da bir araya geldi.

Netflix, geçtiğimiz günlerde ilk Türk orijinal dizisinin çekimlerine başladığını duyurmasının ardından, dizisinin başrolü Çağatay Ulusoy, bugün her sene farklı ülkelerde düzenlediği ve bu sene de Roma’da gerçekleşen ‘See What’s Next’ etkinliğinde diziyi uluslararası basına tanıttı.

Ulusoy; La Casa de Papel, Suburra ve Dark’tan sonraki ikinci Alman yapımı Dogs of Berlin’in oyuncularıyla birlikte ayni panelde yer aldı. Ulusoy, La Casa de Papel’in Profesör’ü Alvaro Morte ile objektiflere poz verdi.

blank

Bu yılın ikinci yarısında gösterime girecek fantastik drama türündeki The Protector dizisinin oyuncu kadrosunda Çağatay Ulusoy’un yanı sıra Okan Yalabık, Ayça Ayşin Turan, Hazar Ergüçlü ve Mehmet Kurtuluş yer alıyor.

İpek Gökdel tarafından kaleme alınan, hikayesini ise Atilla Ünsal ve Aşkım Özbek ile birlikte geliştirdiği “Karakalem ve Bir Delikanlının Tuhaf Hikayesi” adlı kitaptan esinlenerek hazırlanan dizi, tarihte kendisine verilmiş gizli bir görevle İstanbul’u korumak zorunda olduğunu öğrendikten sonra tüm dünyası altüst olan Hakan’ın macerasını anlatıyor.

Yaratıcılığını Binnur Karaevli, yönetici yapımcılığını Onur Güvenatam ve yapımcılığını Alex Sutherland’ın üstlendiği dizinin kamera arkasında ise son yıllarda yıldızı parlayan yönetmen Can Evrenol ile birlikte Umut Aral, Gönenç Uyanık ve ödüllü görüntü yönetmeni Gökhan Tiryaki bulunuyor.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.