İtalya’da koronavirüs sebebiyle son 24 saatte 368 kişi daha hayatını kaybetti

Çin’in Wuhan kentinden bütün dünyaya yayılan ancak İtalya’da felakete dönüşen koronavirüsü salgınında, yetkililer son verileri güncelledi. Son 24 saatte ülkede 368 kişinin öldüğü 3590 kişinin ise enfekte olduğu bildirildi.

Avrupa’nın koronavirüsü salgınından en çok etkilenen ülkesi İtalya, salgınla ilgili son verilerini güncelledi. Son 24 saatte ülkede 368 kişinin öldüğü 3590 kişinin ise enfekte olduğu bildirildi.

Hastalığın çıktığı Wuhan’daki karantinanın yaklaşık 100 gün sonra kaldırılmasının ardından İtalya 15 gün içinde faciayı yaşadı. Ülkede son 24 saatte 368 kişinin daha hayatını kaybettiği bildirildi. Yetkililer ayrıca 3590 yeni vakanın tespit edildiğini de açıkladı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.