İtalya – İngiltere finalinde sahaya giren taraftar güvenliklere zor anlar yaşattı!

Wembley Stadyumu’ndaki dev finalin son anlarına 1-1 eşitlikle girilirken sahaya atlayan taraftar oyunun bir süre durmasına neden oldu.

YouTube video

Dev final öncesi Londra sokaklarını birbirine katan ve biletsiz şekilde stada giren taraftarlar, güvenlik zafiyetine neden olurken maç içinde yaşananlar da görevlileri zor durumda bıraktı.

Heyecan fırtınası şeklinde geçen maçın 89. dakikasında tribünden sahaya atlayan taraftar, yaklaşık 1 dakika saha için tur attı.

Biletsiz şekilde stada girilmesinin ardından başlayan güvenlik krizi, karşılaşma oynanırken de devam etti.

Sahaya atlayan bir taraftar İtalya kalesine doğru koşarken güvenlik güçlerini de peşine taktı.

Dört tane güvenlik görevlisini peşine takan, iki tanesini yere yıkan taraftar kısa bir sürede saha içinde dans etti.

İtalya kalecisi Donnarumma’ya doğru ilerleyip daha sonra koşmayı bırakan ve görevlilere teslim olan taraftarın güldüğü anlar objektiflere yansıdı.Yaklaşık 1 dakika boyunca görevlilere zor anlar yaşatan ve çok eğlendiği gözlenen taraftar, güvenlik güçleri tarafından dışarı çıkarıldı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.