İşte Yonca’nın haremi!

İSTANBUL (İGFA) – Aradan geçen 24 yıl sonra dinleyiciden gelen istek üzerine tekrar geçen hafta müzik marketlerde satışa çıkacak şarkısı “Vurula Vurula” ya Alişan Günay Yıldırım yönetmenliğinde klip çeken Yonca Evcimik ‘e klibinde model ve spor eğitmeni Furkan Güreş eşlik etti.

Kendisine eşlik eden model ve spor eğitmeni Furkan Güreş ile olan sahneleri çok konuşulan Yonca Evcimik , klibin Backstage Videosunu sosyal medya hesabından yayınlayarak “Bugüne kadar hiçbir klipte beni görmediğiniz bir Yonca var çünkü ben dans etmiyorum, dansçı yok… Ama Yonca’nın haremi var. Yonca’nın nasıl haremi olur izleyin ve görün” notunu düştü.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.