İŞTE! Yılmaz Erdoğan’ın Belçim Bilgin’e ödeyeceği nafaka

10 yılı aşkın süredir olan birlikteliklerini noktalayan Yılmaz Erdoğan ile Belçim Bilgin’in boşanmasında yer alan maddi detaylar ortaya çıktı. Erdoğan’ın, Bilgin’e ödeyeceğini nafakanın 20 bin TL olduğu öğrenildi.

Yılmaz Erdoğan ve Belçim Bilgin’in boşanmasının ardındaki maddi detaylar da gün yüzüne çıktı.

20 BİN TL NAFAKA

Boşanma protokolüne göre Yılmaz Erdoğan İstanbul’daki evi ve Bodrum’daki yazlığı Belçim Bilgin’e verdi, nafaka olarak da her ay 20 bin TL ödemesine karar verildi.

Henüz 23 yaşında ”İlk aşkım” dediği Yılmaz Erdoğan ile evlenen Belçim Bilgin daha önce verdiği röportajlarda şunları söylemişti:

blank

“AŞKIN ÖMRÜ 3 YIL”

”Aşkın ömrü gerçekten de 3 yılmış. Değişim, doğanın kanunu, kaçınılmaz bir süreç. Monoton olan hiçbir şeyde yokum. Özgürlüğüm kısıtlanırsa nefes alamam. Evlenince insanlar birbirlerinin tapusunu almıyor, kalbine mühür vurmuyorlar. Sürekli dip dibe olup birbirini tüketmektense böyle yaşamak daha iyi. Mesafeler ilişkileri sağlıklı kalıyor. Kıskançlık sevdiğim bir huy değil. Yılmaz ile 28 günde bir görüşüyoruz.”

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.