İŞTE! Yılın sürpriz aşkı

Amerika’da yayınlanan bir dergi, Brad Pitt ve Jennifer Aniston’un, aralarındaki buzları erittiğini ve geceleri gizli görüştüklerini iddia etti.

Derginin iddiasına göre, konuşan bir kaynak, “George Clooney, Angelina Jolie ile ayrıldıktan sonra Brad Pitt’i arayan ilk kişiydi. Jennifer Aniston’un, Justin Theroux ile ayrılacağını duyurmasının ardından Pitt’i eski ilişkisine bir şans daha vermesi için cesaretlendirdi” ifadelerini yer verdi..

2000-2005 yılları arasında evli kalan Jennifer Aniston ile Brad Pitt, yakışıklı aktörün meslektaşı Angelina Jolie ile ilişki yaşadığının ortaya çıkmasının ardından ayrılık kararı almıştı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.