İşte yeni takımlar! Survivor All Star sil baştan!

Geçtiğimiz akşam ekrana getirilen Survivor All Star yeni bölümünde takımlar yeniden şekillendi. Yarışmacılar yeni takımları duyunca büyük şaşkınlık yaşarken kavga eden Nagihan ile Hikmet’in aynı takımda mücadele edecek olması dikkat çekti.

Acun Ilıcalı’nın yapımcılığını ve sunuculuğunu üstlendiği Survivor All Star 2022 Ünlüler-Gönüllüler yarışması yeni bölümü ile geçtiğimiz akşam ekrana getirildi. Takımlarının artık mavi ve kırmızı takım olarak anılacağını ifade eden Acun Ilıcalı, yeni takımların yarışmacılarını açıkladı.

Acun Ilıcalı, “Takımlardaki değişikliği söylediğim zaman da şaşıracaksınız. ‘Olmaz’ dediğiniz, tahmin etmediğiniz bazı değişiklikler olacak takımlarda. Burası Survivor, burada herkes değişiklikleri kabul etmek zorunda. Şimdi önemli konu, şu anda yapacağımız değişlik Survivor’ın son değişikliği değil. İlerleyen dönemlerde de takım değişikliği olabilir. Zamanında bir takımın yok olduğunu gördük, bireysele döndü” dedi.

İŞTE SURVIVOR ALL STAR’DA YENİ TAKIMLAR

Acun Ilıcalı, yeni oluşturulan mavi ve kırmızı takım yarışmacılarını anlattı. Buna göre kırmızı takımda Sema, Merve, Ayşe, Sude, Anıl, Adem, Batuhan, Barış yer alırken mavi takımda da Nagihan, Seda, Evrim, Nisa, Parviz, Atakan, Hikmet, Ogeday ve Berkan olacak.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.