İŞTE! Vatanım Sensin’in ilk fragmanı

Kanal D’nin merakla beklenen iddialı projesi Vatanım Sensin’in ilk fragmanı önceki akşam yayınlandı.

Güçlü oyuncu kadrosunun yanı sıra, etkileyici hikâyesi ile de büyük merak ve beğeni toplayan tanıtım, sosyal medyada da kısa sürede en çok konuşulan konular arasına girdi.

Yapımını O3 Medya’nın yaptığı, yönetmenliği Yağmur-Durul Taylan’ın üstlendiği, başrollerinde Halit Ergenç, Bergüzar Korel, Onur Saylak, Senan Kara, Baki Davrak, Şebnem Hassanisoughi, Celile Toyon,
Boran Kuzum, Pınar Deniz, Miray Daner, Kubilay Aka ve Hakan Salınmış’ın yer aldığı Vatanım Sensin’in senaryosu ise Necati Şahin ve Nuran Evren Şit’e ait.

“Büyülü, tutkulu ve unutulmaz bir aşkın, bir savaşın gölgesinde ayakta kalma mücadelesidir Vatanım Sensin…”

Balkan Harbi ve İzmir’in işgal dönemiyle başlayan, kimin hain, kimin kahraman olduğunun ilk bakışta asla anlaşılamayacağı büyük bir savaşın içerisinde, parçalanan bir ailenin yeniden bir araya gelme hikâyesini ekrana taşıyacak “Vatanım Sensin” yakında Kanal D’de!

https://www.youtube.com/watch?v=K9lZIu-yEas

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.