İŞTE! Ünsal Aysal’ın yeni sevgilisi

Galatasaray’ın eski başkanı Ünal Aysal, spiker sevgilisi Birsu Eren’le görüntülendi.

Galatasaray Spor Kulübü eski Başkanı Ünal Aysal, Nişantaşı’ndaki bir mekandan 35 yaşındaki spiker sevgilisi Birsu Eren’le akşam yemeği yerken objektiflere takıldı.

74’LÜK ÇAPKIN

Çıkışta görüntülenen Aysal ve Eren çifti, kameraları görünce otelin içine kaçtı. 74 yaşındaki Aysal, daha sonra dışarı tek başına çıkarak, damadı Mehmet Kırklar’ın kullandığı otomobille oradan ayrıldı.

BİRSU İÇİN FANİ’DEN BOŞANACAK

Ünal Aysal, ikinci eşi Fani Aysal’a boşanma davası açmasına neden olan Birsu Eren’le bir yıla yakındır birlikteler. Yaz başından bu yana küs olan, Aysal-Fani Aysal çifti, sadece 2012’de dünyaya gelen kızları Alin için zaman zaman bir araya geliyor.

32 YILLIK EŞİ AHU AYSAL’DAN DA BOŞANMIŞTI

Ünal Bey; Fani Hanım uğruna 2008 yılında 32 yıllık eşi Ahu Aysal’dan tek celsede boşanmış; “Ünal’ı çok sevdiğim için boşandım” diyen Ahu Hanım, bu süreçte hiç zorluk çıkarmamıştı.Hürriyet

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.