İŞTE! Ünlü radyocu Rıza Esendemir’in yeni adresi

Rıza Esendemir bu gün sosyal medya hesabında paylaştığı fotoğraf ile sevenlerini heyecanlandırdı.

Gitassi Medya bünyesine geçen Türkiye’nin ilk Rock Radyosu Rock FM yeni yayın dönemine başlıyor. Gitassi Medya Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Adıyaman bu gün sosyal medya hesabında paylaştığı fotoğrafla değişimin sinyalini verdi.

Eskisine göre çok daha güçlü bir kadro kurmayı planlayan İsmail Adıyaman’in ilk transferi Rıza Esendemir olacak gibi gözüküyor. Soyal medya hesabında birlikte fotoğraf paylaşan İsmail Adıyaman Ve Rıza Esenedemir sosyal medyadan mesaj yağmuruna tutuldu.

Radyo Alatuka’nın da yeni yayın dönemine büyük Sürprizlere hazırlandığı ve radyo dünyasında büyük heyecan yaratacak hamleler yapılacağı konuşulanlar arasında.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.