İŞTE! Ünlü radyocu Hopdedik Ayhan’ın yeni adresi

Yayın hayatına bir süre dijitalden devam eden Atv grubu radyosu Radyo Turkuvaz bu kez daha güçlü bir dönüşle yine radyo sahnesine çıkıyor.

Eski ekibini toplayan Turkuvaz ailesine Hopdedik Ayhan geri dönüş yaptı. Bir süre TRT FM’de yayın hayatına devam eden ünlü radyocu, Radyo Turkuvaz’ın yeniden açılması ile bir bakıma yuvasına dönmüş oldu. 1 Ocak 2018 Pazartesi gününden itibaren Hopdedik Ayhan Show, hafta içi hergün saat 18’de Radyo Turkuvaz’da eğlenceli içeriği ile radyoseverlerle buluşacak. Türk filmi efektleri, yarışmalar, trafik haberleri, gündem olacak konuklarla Hopdedik Ayhan radyonun eğlenceli yanını Radyo Turkuvaz’da sergileyecek.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.