İŞTE! Ünlü oyuncu Ben Affleck’in en büyük pişmanlığı!

Ünlü oyuncu, yönetmen ve aktör olan Ben Affleck, The New York Times gazetesine verdiği röportajda samimi açıklamalarda bulundu. Mart ayında vizyona girecek olan The Way Back filminde eski bir basketbol oyuncusunu canlandıracak olan Ben Affleck’in sözleri dikkat çekti.

Başarılı isim Ben Affleck boşandığı eşi ve evliliğine dair samimi açıklamalar yaparken yaşadığı pişmanlıkları da dile getirdi. Ben Affleck’ın içtenlikle kurduğu cümleler hafızalara kazındı.

Ben Affleck ile Jennifer Garner 2005 yılında hayatlarını birleştirmişti. Evliliğinden 3 çocuğu olan çift 2015 yılında ayrılma kararı almış ve 2018 yılında da boşanmıştı. Ben Affleck bu süreçle ilgili konuşurken “Hayatımın en büyük pişmanlığı bu boşanma” sözleriyle gündeme geldi.

blank

Bir dönem alkol tedavisi gören ve rehabilitasyon merkezinde olan Ben Affleck’e eşi de destek vermişti. 47 yaşındaki oyuncu Ben Affleck: “Bazı hatalar yaptım. Pişman olduğum şeyler yaptım. Ama kendinizi o durumdan çekip çıkarmak, ondan ders almak, daha fazla öğrenmek zorundasınız ve geleceğe bakmayı denemelisiniz” açıklamalarında bulundu.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.