İŞTE! Ünlü kahin Nostradamus’un 2017 kehanetleri

Dünyanın gelmiş geçmiş en ünlü kahinine göre bu yıl Dünya’yı neler bekliyor…

16. yüzyılda yaşayan Fransız kahin Nostradamus, 11 Eylül saldırıları, Hitler’in yükselişi ve Donald Trump’un ABD Başkanı seçilmesi gibi kehanetleriyle dünyanın tartışmasız en ünlü kahini.

Peki Nostradamus’a göre yeni yılda bizleri neler bekliyor? Merak edenler buyursun lütfen…

Nostradamus metinlerini irdeleyenlere göre, bu yıl süper güç Çin’in gelir adaletsizliğini gidermek amacıyla cesur adımlar atacağı bir yıl olacak.

Ünlü kahine göre İtalya, yükselen işsizlik ve kredilerle yeni bir krizinin merkez üssü haline gelmesine sebep olabilecek mali sıkıntılarla karşı karşıya kalabilir.

Fransız Kahin, dünyanın tartışmasız en büyük süper gücü olan Amerika Birleşik Devletleri’nin ise yeni başkan Trump’ın gelişiyle beraber bir düşüş yaşayacağını ve giderilemez sıkıntılara düşeceğini öngörmüş.

Nostradamus Latin Amerika içinse, hükümetlerin sol kanat politikalarından uzaklaşacağını ve bu durumun iç karışıklıklara yol açmasının muhtemel olduğunu vurgulamış.

Bu yıl için öngörülen kehanetlerin içinde en korkuncu ise; küresel ısınma, azalan kaynaklar ve terörizmin ülkeler arasında ‘sıcak savaş’a yol açacağı tahmini.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.