İŞTE! Ünlü isimlerin aldığı koronavirüs tedbirleri!

Tüm dünyayı paniğe sürükleyen ve şu ana kadar 4 binden fazla kişinin ölümüne neden olan koronavirüs salgını ünlüleri de korkuttu. İşte ünlü isimlerin aldığı tedbirler…

blank
Naomi Campbell

NAOMI CAMPBELL

Daha önce germofobik (temizlik takıntısı) olduğunu açıklayan ünlü süper model Naomi Campbell, “Önce güvenlik” notuyla yeni fotoğraflarını paylaştı.

Koronavirüs salgını başlamadan önce bile uçak seyahatlerinde maske takan 49 yaşındaki model, virüsten korunmak için önlemlerini artırdı.

Naomi Campbell

Campbell, sadece maske takmakla kalmadı, koruyucu kıyafet, eldiven ve gözlükle seyahate çıktı.

Selena Gomez

SELENA GOMEZ

Annesiyle birlikte Chicago’ya turistik geziye giden Selena Gomez, maskeyle aldığı virüs önlemini sosyal medya sayfasında bu fotoğrafla duyurdu.

Bella Hadid

BELLA HADID

Milano Moda Haftası kapsamında İtalya’da bulunan ünlü top model Bella Hadid ülkesine dönerken uçakta çektiği maskeli bir pozunu Instagram sayfasından paylaştı.

Kate Hudson

KATE HUDSON

Kate Hudson’ın paylaşımında görülen maskesi için bir takipçisi, “Yanlış maske seçmişsin, sadece N95 maskeler koruyucu” yazdı. Hudson da Gwyneth Paltrow’un paylaşımının altına, “En azından doğru maskeyi takmışsın” diye yorum yazdı.

Sylvester Stallone

SYLVESTER STALLONE

Beverly Hills’te alışveriş yaparken görüntülenen Sylvester Stallone, alışveriş sırasında ve ödeme yapmak için kasada ürünlere dokunurken tıbbi eldiven kullandı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.