İŞTE! Tuba Büyüküstün’ün Paris’te aldığı evin fiyatı

Oyuncu Tuba Büyüküstün’ün geçtiğimiz günlerde Paris’ten ev aldığı öğrenilmişti.

TV8 ekranlarında yayınlanan Gel Konuşalım programında, geçtiğimiz gün Paris’ten ev alan ünlü oyuncu Tuba Büyüküstün’ün bu eve kaç para ödediği açıklandı. Dedikoduya göre, Tuba Büyüküstün, Paris’in en lüks semtlerinden olan St. Germain’den aldığı daireye 7 Milyon TL ödedi.

Sevgilisi Umut Evirgen ile sık sık Paris’e yolculuk eden ünlü oyuncu Tuba Büyüküstün, çok sevdiği şehirde uzun süredir aradığı evi St. Germain semtinde bulmuştu. Sosyal yaşamı ve sanat hayatı hareketli olduğu için bu bölgeyi tercih ettiği öğrenilen Büyüküstün’ün, ev için ödediği tutar ortaya çıktı.

Ünlü oyuncu dizilerden aldığı yüksek bölüm başı ücretiyle biliniyor. Güzel oyuncu son olarak Kıvanç Tatlıtuğ ile Cesur ve Güzel dizisinde rol almış ve bölüm başına 120 Bin TL kazanmıştı.

Tuba Büyüküstün Paris’te ev aldı

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.