İŞTE! Star TV’nin yeni sezon ekranı

Türkiye’nin en çok izlenilen kanallarından birisi olan Star TV’nin yeni sezon ekranı belli oldu.

Kanalın geçmiş sezondan üç dizisi yer alıyor. Paramparça 19 Eylül Pazartesi, Kara Sevda 21 Eylül Çarşamba, Kiralık Aşk ise 23 Eylül Cuma günü 20.00’da yeni sezonu açacak. Kanalın bu yaz başlayan dizisi ‘Yüksek Sosyete’ dizisi de perşembe akşamları yayınlanmaya devam edecek.

4 Yeni Dizi Geliyor!

Ay Yapım’ın Kıvanç Tatlıtuğ ve Tuba Büyüküstün’lü ‘Cesur ve Güzel’ dizisi, MF Yapım’ın Cansu Dere, Vahide Gördüm ve Gonca Vuslateri’li Japon yapımı Mother dizisinin uyarlaması, Süreç Film’in Birce Akalay, Ufuk Özkan ve Kanbolat Görkem Arslan’lı ‘Hayat Bazen Tatlıdır’ dizisi, BKM Film’in Özge Özpirinççi’nin başrolünde yer aldığı ‘Şampiyon’ dizisi başlayacak.

Star TV, Gündüz Kuşağında da Çok İddialı!

Star TV’nin gündüz kuşağı bu sezon da çok iddialı. Sabah saatlerinde ekrana gelecek olan Seren Serengil, Mesut Yar ve Deniz Akkaya’lı magazin programıyla gün başlayacak. Hande Ataizi’nin sunacağı ‘Aşk Kafe’ isimli programdan sonra ise ‘Beni Affet’ isimli günlük dizisi ekrana gelecek. FOX’tan transfer ettiği ‘Zuhal Topal’la’ programıyla da gündüz kuşağını sonlandıracak.

Hafta Sonu Gündüz Kuşağında Hangi Yapımlar Yayınlanacak?

İlker Ayrık yeni sezonda ‘Var Mısınız Yok Musunuz’ programıyla gündüz kuşağına kayacak. 16.00-16.30 saatleri arasında başlayacak olan program yeni sezondan itibaren bu saat dilimine kaydırılacak. ‘Tülin Şahin ile Moda’ programı ve ‘Vahe ile Mutluluk’ programı da pazar günleri yayınlanmaya devam edecek.

Müdür Ne’aptın’ın Durumu Belli Değil!

Geçtiğimiz sezon Star’da başlayan fakat aldığı reytinglerle hayal kırıklığı yaşatan programın yeni sezonda ekranda olup olmayacağı net değil. Program ile kanalın yeni sezon için henüz anlaşma sağlamadığı söyleniyor.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.