İŞTE! Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu’nun düğünüyle ilgili detaylar

Nişan yüzüklerini parmaklarına takan Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu’nun düğünü Nisan ayında yapmaya karar verdikleri ortaya çıktı. Çift, İmirzalıoğlu’nun Cihangir’deki evinde oturacak.

Sürpriz bir şekilde yılın aşkına imza atan Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu’nun düğünüyle ilgili detaylar yavaş yavaş ortaya çıkıyor.

Çifte yakın çevreler iki ünlü yıldızın düğün için yazı beklemeyeceğini, Nisan ayında nikah masasına oturacaklarını belirtti.

Güzel oyuncunun “Romantik bir düğün istiyorum” dediği öğrenilirken, çift düğün mekanı için araştırmalarını da hızlandırdı.

Evlendikten sonra Kenan İmirzalıoğlu’nun Cihangir’deki muhteşem deniz manzaralı evinde oturmaya karar veren ikili, hazırlıkları hızlandırdı. Sinem Kobal’ın evde küçük değişiklikler yapmaya karar verdiği öğrenildi.

Sinem Kobal, geçtiğimiz hafta katıldığı bir davette ilk kez İmirzalıoğlu’nun aldığı pırlanta tektaşla objektiflere poz vermişti.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.