İŞTE! Sıla’nın yeni yıl mesajı

Kuzey Kıbrıs’ta Merit Park Hotel’de yeni yılı hayranlarıyla kutlayan Sıla, “Bu yılın her şeyden önce mutlu, kötülüklerin olmadığı bir yıl olmasını diliyorum” dedi.

Seyircilerine iyi dileklerini sunan Sıla, giydiği gri uzun payetli elbisesi ile izleyenlerini adeta büyüledi. Eski albümlerinden “Yan Benimle”, “Yara bende” gibi dillerden düşmeyen şarkılarıyla sahne alan sanatçı, şıklığının yanı sıra sesi ve yorumuyla izleyenlerini kendine hayran bıraktı.

Sıla, Merit Park Hotel misafirlerine, “2019 yılı aşk yılı olsun, herkes mutlu olsun” diye seslenerek “Muhbir” isimli parçasını seslendirdi. Sahnede bitmeyen enerjisi ile dikkat çeken Sıla, söylediği ‘’Aslan Gibi ‘’şarkısı ile bütün izleyenlerini coşturdu.

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.