İŞTE! Şeyma Subaşı’nın giydiği dört ayrı kıyafetin maliyeti

Acun Ilıcalı’yla iki gün iki gece süren masal gibi bir düğünle evlenen Şeyma Subaşı’nın giydiği dört ayrı kıyafetin maliyeti 56 bin 200 TL…

Acun Ilıcalı ile Şeyma Subaşı’nın St. Tropez’deki dillere destan düğünün yankıları devam ediyor. İki gün süren düğün merasiminde Şeyma Subaşı dört ayrı tasarım giydi. Kıyafetlerinin toplam maliyeti ise aksesuvarlarıyla birlikte 56 bin 200 TL’yi buldu. Nikâh töreninde Zimmermann marka elbise giyen Subaşı, bunun için 1000 dolar yani yaklaşık 3 bin 500 TL ödedi. Subaşı, nikâh sonrası verilen kutlama yemeğinde Hintli modacı Naeem Khan kıyafetinin değeri ise 10 bin dolar. (Yaklaşık 35 bin TL) Subaşı, after partide Naeem Khan imzalı sade kostüm giydi.

Subaşı düğünde Vera Wang gelinlik tercih etti. ABD’li oyuncu Hailee Steinfeld’in 2017 Altın Küre Ödül Töreni’nde giydiği kıyafete olan benzerliğiyle dikkat çeken gelinlik 4 bin 200 dolar.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.