İŞTE! Şeyma Subaşı’nın çıkaracağı kitabının ismi

Geçtiğimiz yıl Acun Ilıcalı ile evliliğini bitiren Şeyma Şubası, kitap çıkaracağını duyurmuştu. Şeyma Subaşı’nın kitabının isminin Sadece Şeyma olacağı iddia edildi.

Geçtiğimiz yıl Acun Ilıcalı ile evliliğini bitiren Şeyma Şubası, kitap çıkaracağını duyurmuştu. Şeyma Subaşı’nın yeni kitabının ismi belli oldu.

“SADECE ŞEYMA”

Acun Ilıcalı’dan boşandıktan kısa bir süre sonra Fransız DJ Guido Senia ile sevgili olan Subaşı’nın attığı her adım olay olmaya devam ediyor. Önce kendi tasarımlarını sattığı bir butik açıp kapatan Şimdilerde de bir kafe işleten Subaşı bu kez de kitap yazmaya karar verdi. Subaşı’nın kitabının adının “Sadece Şeyma” olacağı öğrenildi.

SOSYAL MEDYA HESABINDAN DUYURMUŞTU

Şeyma Subaşı’nın gündeme gelmesinin sebebi ise bu kez kendi paylaşımı olmamıştı. Dex Yayınları, sosyal medya hesabından Subaşı’nın da yer aldığı bir fotoğrafı paylaşarak ünlü ismin kitap çıkaracağını duyurmuştu. Yayınevinden yapılan paylaşımda şu ifadelere yer verilmişti: “Hazır mısınız bomba gibi bir kitap geliyor.”

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.