İŞTE! Sevilen dizi Mucize Doktor’un gerçekleri!

FOX TV’de ekrana gelen Mucize Doktor dizisi ilgi görmeye devam ederken, Mucize Doktor izleyicileri, dizi hakkında bilgi almak için arayışa geçti. Mucize Doktor dizisi nerede, hangi hastanede çekiliyor? Berhayat hastanesi gerçekte var mı? İşte Mucize Doktor dizisinin gerçekleri.

Perşembe akşamları izleyici karşısına çıkan Mucize Doktor yeni bölümleriyle her hafta yayınlanmaya devam ediyor. Mucize Doktor dizisinin izleyici kitlesi dizinin hangi hastanede çekildiğini merakla araştırıyor. Peki Mucize Doktor’daki hastane nerede? Berhayat Hastanesi gerçekte var mı?

blank

MUCİZE DOKTOR NEREDE, HANGİ HASTANEDE ÇEKİLİYOR?

Mucize Doktor dizisi, İstanbul’un Pendik ilçesinde yer alan özel bir hastanede çekiliyor. Dizide kullanılan ‘Berhayat Hastanesi’ diziye uyarlanmış olup, hastanein gerçek adı farklıdır.

Taner Ölmez: Marlon Brando’yu oynamak isterdim

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.