İŞTE! Serenay Sarıkaya ve Barbara Palvin’in kamera arkası görüntüleri

Serenay ve Barbara’nın kick box yaptığı, Mavi reklamının kamera arkası görüntüleri yayınlandı.

gazetemag-com-mavi-serenay

Mavi, Serenay Sarıkaya ve Barbara Palvin’in rol aldığı “Hep mi çok parlıyoruz” reklam filminin kamera arkası görüntülerini yayınlandı. Çok özel sahnelerin yer aldığı backstage videoda, Serenay ve Barbara Mavi’nin 25. yılına özel hazırlanan Adriano Goldschmied imzalı Indigo Move koleksiyonundaki jean’lerle kick box yaptığı görüntüler çok konuşuldu. İki genç kızın birbirine güç vermesi üzerinden “girlpower”a vurgu yapan filmde kullanılan jean’ler, vücudu ikinci bir deri gibi sararak hareket özgürlüğü sağlıyor. Athleisure yaşam şeklini yeni nesil jean’lerle buluşturan koleksiyon, denimde inovasyon, stil ve konforun mükemmel birleşimini sunuyor.

gazetemag-com-serenay-sarikaya

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.