İŞTE! Seksi diye Alişan’ın sildirdiği o fotoğraflar

Alişan verdiği röportajda “Güzel, alımlı, ateşli bir kadınla evlenmek istemezdim.” deyince Eda Erol da misilleme olarak ateşli pozunu paylaşmıştı. Ancak Alişan kızınca Eda resimleri silmiş.

Kasım ayında sunucu Esra Erol’un kız kardeşi Eda Erol ile nikah masasına oturacak şarkıcı Alişan’ı verdiği röportaj olay olmuştu. Alişan “Çok güzel, alımlı ve ateşli bir kadınla evlenmezdim” deyince, Eda da ateşli pozlar paylaşmıştı. Alişan anında sıildirmiş.

FOTOĞRAFI SİLİP BAŞKA FOTOĞRAF PAYLAŞTI

“Fiziksel kriterleriniz nelerdi?” sorusuna cevap veren Alişan, “Çok güzel, çok alımlı, çok ateşli, herkesi dönüp baktıracak bir kadınla evlenmek istemezdim. Yanımdaki kadın daha normal olmalı. Öyle de oldu şükür” demişti. Bu açıklama sonrası, nişanlısı Eda Erol Instagram’a iki havalı pozunu koydu. Ama Alişan kızınca, hemen sildi. Eda Erol bu fotoğraflarını sildikten sonra da Alişan’la olan bir fotoğrafını paylaşarak ‘Kavuşmaya son bir çok çok özledim’ notunu düştü.

İşte Eda Erol’un sildiği o fotoğraf:

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.