İŞTE! Şahane Damat’dan ilk görüntüler

Osman Sınav’ın merakla beklenen dizisi Şahane Damat’dan ilk görüntüler yayınlandı.

Yapımcılığını Osman Sınav’ın yönetmenliğini Raşit Çelikezer’in üstlendiği merakla beklenen dizi, Şahane Damat’ın ilk görüntüleri izleyiciyle buluştu. Yayınlandığı andan itibaren sosyal medya kullanıcıları tarafından büyük ilgi gören teaser, yeni bir fenomen dizi geldiğinin ipuçlarını veriyor.

Kalabalık ve sevilen bir oyuncu kadrosundan oluşan Şahane Damat, şimdiden merakla bekleniyor. Dizinin genç ve yetenekli başrol oyuncuları Burcu Özberk ve Ali Ersan Duru ise son dönemin yeni ikilisi olacağa benziyor.

Usta sanatçılar Nükhet Duru ve Erhan Yazıcıoğlu’nun da yer aldığı Şahane Damat’ın kadrosunda Hande Kaptan, Mesut Yılmaz, Mert Carim, Selin Uçer, Binnur Şerbetçioğlu, Köksal Engür, Leyla Göksun ve Selim Gürata’ da bulunuyor.

Sürprizlerle dolu, eğlenceli bir aşk hikayesinin anlatıldığı “Şahane Damat”, Star TV’de izleyici ile buluşuyor.

https://www.youtube.com/watch?v=ykG5V_wfVcI

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.