İŞTE! Paul Walker’ın son görüntüleri

GTChannel, Walker’in son kaydına ulaşarak, kayıtları Youtube kanalında yayınladı.

GTChannel, Paul Walker’in ölümünden önce yaptığı test sürüşünün görüntülerine ulaştı. Youtube’a yüklenen video, Paul Walker’ın son canlı kareleri olarak anılmaya başlandı.

Paul Walker bu görüntüde, Mine’nin modifiye ettiği R35 GT-R aracıyla test sürüşüne çıkıyor. Genç yaşında aramızdan ayrılan aktör, video kaydı boyunca halinden oldukça memnun görünüyor.

Youtube’a yüklenen görüntüleri yükleyen GTC videonun başında ufak bir de açıklama yapıyor: “Bu görüntüyü, Paul’un arabalara olan tutkusu, hoş mizacı ve bu büyük kaybın ağırlığı konusunda hatırlatıcı olması sebebiyle yükledik.” Ardından, Walker’in kızını da ihmal etmeyip şunları eklediler: “Bu görüntüden elde edilen bütün kazançlar, Paul’un kızı tarafından babasının mirasını yaşatmak için kurulmuş yardım kuruluşuna bağışlanacaktır.”

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.