İŞTE! Özge Gürel ve Serkan Çayoğlu’nun aşk pozu

2014’de yayın hayatına başlayan Kiraz Mevsimi isimli dizide tanışıp aşk yaşamaya başlayan ve o zamandan bu zamana kadar yaklaşık 4 senedir sevgili olan Serkan Çayoğlu ile Özge Gürel, çiftinden bu akşam uzun aradan sonra beraber çekildikleri aşk pozunu paylaşmalarıyla sosyal medya sallandı.

Yaklaşık 1 senedir sosyal medyada beraber bir poz paylaşmayan çift bu akşam o özlemi sona erdirdi ve Serkan Çayoğlu, yeni yıl öncesinde sevgilisi Özge Gürel’le beraber ülkesi Almanya’ya ailesinin yanına gidip yeni yılı karşılarken Almanya’da ailesiyle beraber gezdikleri sıra çekildikleri aşk dolu bir pozuda sosyal medya hesabından paylaştı. Paylaşım kısa sürede çok sayıda beğeni ve çiftin sevenleri tarafından övgü dolu yorumlar aldı.

blank
Serkan Çayoğlu – Özge Gürel
Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.