İŞTE! Oğuzhan Koç ile Yağmur Tanrısevsin’in ayrılık nedeni

Evlenecekleri beklenirken ayrılık kararı alarak herkesi şaşırtan Yağmur Tanrısevsin ile Oğuzhan Koç’un ilişkisinin neden bittiği ortaya çıktı.

Oğuzhan Koç ile Yağmur Tanrısevsin çiftinden hayranlarını üzen haber geldi. Evlecenkleri beklenen çift, yollarını ayırdı. Tanrısevsin, Koç ile olan fotoğraflarını sosyal medya hesabından kaldırarak iddiaları da doğrulamış oldu.

SEBEBİ ORTAYA ÇIKTI!

2. Sayfa’nın haberine göre; Ailelerin evlilik baskısı, çiftin ayrılığının fitilini ilk ateşleyen olay oldu. İlişkisi için İstanbul dışından gelen projeleri de reddeden Yağmur Tanrısevsin, Oğuzhan Koç’un evliliğe yanaşmamasından dolayı ilişkiyi sonlandırdı.

Oğuzhan Koç ile Yağmur Tanrısevsin ayrıldı

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.