İŞTE! nikah tarihi! Murat Boz ile Aslı Enver evleniyor!

4 yıldır bir ayrı bir barışık olan Murat Boz ile Aslı Enver çiftinin 10 Mayıs’ta nikah masasına oturacağı iddia edildi.

Kasım 2018’de aşklarına üçüncü kez şans veren Aslı Enver’le Murat Boz hakkında önceki gün hayranlarını sevindirecek bir iddia ortaya atıldı. Barıştıktan sonra birlikte görüntü vermekten kaçınan ikilinin sessiz sedasız nikâh hazırlığı yaptığı öne sürüldü.

Ünlü çift nikah için 10 Mayıs’a gün aldı

Aslı Enver’in doğum gününde hayatlarını birleştirecek olan ikilinin gizli saklı yürüttüğü düğün hazırlığının gün yüzüne çıkmasıyla hayranları çılgına döndü.

blank

ACUN ILICALI İDDİAYI KUVVETLENDİRDİ.

Çiftin evleneceğinin sinyalini ise Acun Ilıcalı, geçen günlerde vermişti.

Acun Ilıcalı, ‘Survivor’ programı için Dominik’e giden Murat Boz’a “Ben de onun düğününe dünyanın bir ucuna gideceğim” diyerek teşekkür etmişti. Bu durum da ikilinin 10 Mayıs’ta evleneceği iddiasını kuvvetlendirir nitelikteydi.

Aslı Enver ve Murat Boz evleniyor mu? Acun Ilıcalı bombayı patlattı!

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.